Добре дошли в Almart.bg | Онлайн магазин за кафе
 
(0 продукта) - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти в количката.

 

За Almart.bg

Уважаеми посетители,

Добре дошли в Електронния магазин Almart.bg!
 
Попаднали сте на тази страница защото се интересувате от нас?
Almart.bg е Електрония магазин на фирма Алмарт Трейд ООД, ЕИК: 204038527. Основната дейност на фирмата е свързана с онлайн търговия с кафе, чай, кафемашини, кафеварки и др. В своите стратегически документи, компанията си е поставила за основна цел да предоставя на потребителите възможно най-висококачествените продукти и обслужване, отговарящо на най-добрите световни практики. 
 
Какви са предимствата на Almart.bg?
Може би се питате защо да поръчате онлайн от Електронния магазин Almart.bg, вместо да посетите най-близкия магазин и да не закупите, това, което си купувате всеки месец?! Ние също си задавахме този въпрос и установихме, че всъщност всеки потребител, най-често купува това, което е свикнал да консумира, Кафето и чая, както много други продукти, следват индивидуалните вкусове на потребителя. Така, например, понякога се получава, че кафе, което е с много високо качество и висока цена може да бъде харесвано или нехаресвано от определен конкретен потребител. Идеята на Almart.bg е да предостави на потребителя правото на избор сам да избере и да му го достави на място. Нашата концепция гласи Premium Coffee Online, което означава не просто гаранция за качество, а право на информиран избор и сигурна и надежна доставка. Постарали сме се да допълним нашите продукти с максимално пълни и точни описания и характеристики. Всеки потребител в сайта, може да дава мнения за конкретните продукти в  специално отделен таб за мениние към всеки от тях. Така всеки може да избере Premium кафе по негов вкус. Освен това в нашия блог, можете да откриете и споделяте мнения с други потребители, да разменяте рецепти за приготвяне и/или просто да се забавлявате. Убедени сме, че предлагаме разнообразие от продукти, което ще задоволи всеки вкус. 
 
Как избираме продуктите, които да предлагаме на Almart.bg?
Всичко зависи от множество фактори. Един от методите е свързан с това, че ние, заедно с нашите клиенти дегустираме и опитваме всеки продукт, преди да се качи на сайта Almart.bg. 

Всичко това е свързано с преживяването. Дори и най-скъпото кафе, като Kopi Luwak не би имало онези качества, ако не бъде приготвено по начин, който да задоволява конкретните индивидуални изисквания на потребителя. Това в и причината ние да работим само с най-утвърдените марки и сортове кафета в световен мащаб, като Lavazza, Davidoff Cafe, Nescafé, Tchibo, Molinari и още други. 

 
  
 
Александър Бонев и Георги Георгиев

Собственици на  Алмарт Трейд ООД