Добре дошли в Almart.bg | Онлайн магазин за кафе
 
(0 продукта) - 0,00 лв.

Нямате добавени продукти в количката.

 

Доставка & рекламации

Скъпи потребители,

Настоящият текст има за цел да даде светлина относно всички подробности за начина по който almart.bg извършва доставки и рекламации.

Начини за доставка:

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез:

Собствен транспорт: за района на София-град;

Собсвен транспорт или куриер: за района на София област в случай на поръчка над 100 лв.;

С куриер на Speed или Econt: на територията на България във всички случаи, когато доставката е извън района на София-град и София област.

Доставката може да се извършва до адрес на получателя или офис на куриера (по желание на клиента). Almart.bg работи единствено с тези фирми куриерски услуги. Потребителя няма опция да избере друга такава. 

Всички продукти са в оригиналната си опаковка от производителя и представляват официален внос за България. Almart.bg не внася продукти, който не са изпробвани на българския пазар, което представлява гаранция за качеството на продуктите, които предлагаме.

Цена за доставка:

Цената на доставка със собствен транспорт за продукт на/над стойност 50 лв. (с ДДС) за района на гр. София-град е БЕЗПЛАТНА!

Цената на доставка със собствен транспорт за продукт на/над стойност 100 лв. (с ДДС) за района на София-област е БЕЗПЛАТНА!

Цената на доставка по куриер на продуки за района на гр. София-град и района на София-област е 6 лв. (с ДДС) независимо от стойността на поръчката!

За всички останали случаи цената за доставка е 6 лв. с ДДС. Освен ако с клиента не е договорено друго специално условие или преференция.

Срок на доставка:

При поръчка за района на София-град:

На следващия работен ден, но не по-късно от 3 работни дни след приемане на заявката.

Във всички останали случаи:

От до 3 работни дни след приемане на заявката.

Клиента има право да заяви конкретна дата и час при уточняване на детайлите на поръчката по телефона. Във вслучайте за поръчка в района на София-град детайлите се уточняват в диалог с клиента по телефона, за всички останаи случай е необходимо съгласуване с куриерската фирма, като almart.bg не може да гарантира за точното изпълнение. 

Клиента има право да направи заявката до най-бизкия офис на Speedy или Econt, като в този случай получаването и е ангажимент на потребителя.

Наличните количества на продукти не се актуализира в реално време. За всяка поръчка, клиента ще получи обаждане по телефона за потвърждение на направента заявка и уточняване на детайлите.